Sommar på Båsenberga

Upptäck sommaren på Båsenberga där golfbanor kantar vår vackra miljö. Njut av en spektakulär natur och utforska omgivande naturområden och pittoreska loppmarknader.
Upptäck sommaren på Båsenberga

Välkommen till Sörmland

Sommaren på Båsenberga är en tid fylld av möjligheter och en atmosfär av avkoppling och äventyr. Vår vackra omgivning lockar med grönskande landskap och fridfulla sjöar, perfekta för långa promenader eller avkopplande stunder vid vattnet. För golfentusiasten erbjuder vi närhet till flera fantastiska golfbanor där du kan utmana din skicklighet med vänner eller familj.

Efter en dag fylld av aktiviteter är det skönt att återvända till Båsenberga, där vår gästfrihet och komfort välkomnar dig. Koppla av på vår terrass eller njut av en god middag med säsongens smaker i vår restaurang, där vi använder lokalt odlade råvaror för att skapa en kulinarisk upplevelse.

För den som älskar att utforska lokala charmiga platser är sommaren på Båsenberga också ett paradis för loppisälskare. Upptäck pittoreska marknader och unika fynd som ger din sommardag en extra touch av lokal kultur och historia.

Oavsett om du är här för att spela golf, njuta av naturen eller bara koppla av, är sommaren på Båsenberga en tid att skapa minnen och njuta av livets enkla nöjen i en underbar omgivning. Välkommen att uppleva en oförglömlig sommarsejour hos oss!

Sommarens utvalda paket

Avkoppling & aktivitet

Sommarpaket

Njut av sommarens lugn och skönhet på Båsenberga med vårt Sommarpaket. Koppla av i vår fridfulla miljö, ta långa promenader i naturen och avsluta dagarna med god mat och avkopplande stunder på terrassen. Perfekt för en avslappnad och minnesvärd sommarsejour.

Golfpaket

För golfentusiasten erbjuder vårt Golfpaket den ultimata kombinationen av utmanande spel och avkoppling. Spela på Vingåkers Golfklubb, återvänd till bekväma rum och avsluta dagen med välsmakande middagar. En perfekt getaway för att förbättra ditt spel och njuta av sommaren.

vandringspaket

Upptäck Sörmlands vackra natur med vårt Vandringspaket. Utforska natursköna stigar och sjöar, andas in frisk luft och återvänd till hotellet för en välbehövlig vila. Med lokala tips och god mat är detta paketet för dig som älskar att upptäcka nya platser till fots.

Evenemangskalender

På gång på Båsenberga

Upplev sommarens magi hos oss på Båsenberga med våra mysiga trädgårdskonserter under 2024! Vi är stolta över att välkomna några av Sveriges mest talangfulla artister till vår scen, inklusive Bröderna Rongedahl och Henrik Olsson & Thomas Ronach.

Dessa kvällar är inte bara en chans att njuta av live-musik i en avslappnad trädgårdsmiljö, utan också att skapa minnen som varar livet ut.

Vårt mål är att erbjuda en unik och stämningsfull upplevelse där du kan koppla av och låta dig svepas iväg av musikens kraft. Trädgården på Båsenberga blir en perfekt kuliss för dessa konserter, där du kan sitta under en sommarkväll och låta tonerna fylla luften med glädje och harmoni. Förutom fantastisk musik kan du också njuta av vår förstklassiga service och en atmosfär som andas välbefinnande och gemenskap.

Ta med dina vänner och familj för att dela denna magiska upplevelse tillsammans. Se till att hålla koll på vår kalender för fler spännande evenemang och upplev sommaren på Båsenberga på ett minnesvärt sätt. Varmt välkommen att skapa dina egna sommarminnen hos oss!

utforska närområdet

Att göra i närheten

Vilsam vandring

Ge dig ut på vandring när du besöker oss på Båsenberga och upplev naturens lugn och skönhet. Följ stigar genom beteshagar och under mäktiga trädkronor. Njut av rastplatserna eller vila på en filt i gräset och låt dagen passera.

loppis & shopping

I Vingåkersbygden lockar förstklassig shopping i outletområdet med ett brett utbud av kända varumärken till rabatterade priser. För den som älskar loppisar finns också flera närliggande platser där du kan hitta unika fynd och skatter att ta med hem.

Badutflykt

Njut av avkoppling vid våra lugna badplatser i Vingåkersbygden. Speciellt fridfulla är Hullbadet och Marmorbybadet, med gott om plats att sträcka ut sig. Glöm inte att utforska vår egen badbrygga för en extra skön badupplevelse.

Konferens

Boka er nästa konferens hos oss

Det finns många skäl till att anordna en konferens. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt.