Vandringspaket

Omgivet av vackra naturområden i skog och runt sjöar ger Båsenberga dig många alternativ på skogsvandringar. En lummig grönska på våren och en svamprik skog på hösten med vackra platser, härliga sjöar och inte minst många mysiga platser för picknick.
Hotell och vandringspaket - njutning upphöjt i två!

Upplev vandring i Sörmland kombinerat med lyxen på hotell

Det finns inget så avkopplande som skogens lugn och den ger dig tid till återhämtning och påfyllning av energi. När du bokar vårt vandringspaket ordnar vi en ryggsäck med en välsmakande matsäck med smörgås, dryck och något sött. Vi ger dig våra bästa tips på vandringsleder och packar med kartor. Det enda du behöver tänka på är kanske en extra tröja och att välja väg.

Detta ingår:

Datum & pris:

fr. 2.195 kr/person

Paketet är tillgängligt för ankomst fredagar & lördagar året runt med undantag för julbordsperioden då vi erbjuder ”Jul på Båsenberga”.

Förgyll din vistelse:

Unna dig en avkopplande behandling eller låt oss förbereda ditt rum med något gott till er ankomst.

Njut av en vistelse med både hotell och vandringspaket

En hotellupplevelse och en vandringsupplevelse i ett

Utforska den vackra naturen i Sörmland med vandringspaketet hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens. Övernatta i våra bekväma och charmigt inredda rum, njut en middag i vår populära restaurang och upplev områdets vackra vandringsleder. Efter en dag i naturen kan du koppla av i hotellets bastu eller njuta av en drink i trädgården.

Boka hotell- och vandringspaketet hos oss och upplev en avkopplande och oförglömlig vistelse i en vacker miljö med närhet till några av Sörmlands finaste vandringsleder.

Till bokningen

låt naturen ge återhämtning

Skogsbad

Skogsbad handlar om att vara i naturen med öppna sinnen. Att genom syn, hörsel, smak, lukt och känsel vara mer i nuet för att komma åt hälsofördelar.