Spa

Boosta kropp & själ med en stunds avkoppling
En stund för dig

Relax & behandlingar

Boosta kropp & själ med en stunds avkoppling. I Höstsol, mitt emot huvudbyggnaden finner du en egen oas i vår relaxavdelning. Här finns lounge, bastu och behandlingsrum. Vår behandlingsmeny är signerad Maria Åkerberg. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter att komma ner i varv, hudvård eller att hjälpa musklerna att slappna av. 

Du kan även hyra våra badtunnor eller sjöbastun exklusivt för ert sällskap. 

En rogivande stund

Hämta energi genom avkoppling i vårt spa

Spa-behandlingar

Vår behandlingsmeny är signerad Maria Åkerberg. De använder bara organiska och ekologiska råvaror med en omisskännlig upplevelse av renhet. På menyn finns helkroppsbehandlingar, massage och ansiktskurer. 

badtunnor

Sjunk ned i en varm badtunna med makalös utsikt mot sjön och öppna fält. Du bokar badtunnorna i förväg genom vår reception. Finns i anslutning till relaxavdelningen med tillhörande bastu och omklädningsrum. Badtunnorna hyrs exklusivt per timme och kostar 995 kr. 

sjöbastun

Samla vännerna och njut av en välgörande stund vid sjön. Du bokar sjöbastun exklusivt under upp till 3 timmar med tillhörande sjöbod där det finns sällskapsyta med magisk utsikt över sjön. Bastun hyrs exklusivt för ert sällskap i 3 timmar och kostar från 2200 kr. 

låt naturen ge återhämtning

Skogsbad

Skogsbad, eller på japanska, shinrin-yoku, handlar inte ”bad” i sin ursprungliga bemärkelse, utan om att bada våra sinnen i skogen. Skogsbad handlar om att vara i naturen med öppna sinnen. Att genom syn, hörsel, smak, lukt och känsel vara mer i nuet för att komma åt hälsofördelar. 

Runtom Båsenberga har du möjligheten att testa detta på egen hand. Det är bara att snöra på sig skorna och sköna kläder och ta sig ut i skogen för en stunds närvaro där du fokuserar på att se, lyssna och ta in dofterna omkring.

Öppna dina sinnen

Provningar med våra leverantörer

Håll utkik efter våra provningar och kombinera din vistelse med en resa genom vinets fantastiska värld.