En plats att trivas på

Med vår närhet till golfbanans grönska, sjöar och vackra naturreservat är möjligheterna till en avkopplande naturnära upplevelse maximal. Här bor du i omsorgsfullt inredda rum och njuter av vällagade måltider tillagade med kärlek.

Unik destination i Sörmland • Hotell nära Katrineholm

Välkommen till Båsenberga Hotell & Konferens

En plats för stora upplevelser i hjärtat av Sörmland. Här får du tillgång till fantastisk natur i en lugn och välkomnande miljö. Oavsett om ni är ett konferenssällskap, en barnfamilj, kärlekspar eller golfgäng så hittar ni alltid en anledning att koppla av hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens.

Hotellet ligger vackert omgivet av äppelträd med direkt närhet till golfbana, sjö och friluftsområden. Din vistelse karaktäriseras av en välkomnade värme och vi vill att du ska känna dig som hemma här. Vi låter maten vara i fokus och serverar vällagade måltider med omsorgsfullt valda råvaror och spännande smakkombinationer.

Med vårt natursköna läge har vi samtidigt närheten till både Katrineholm och Vingåker.

Välkommen till en plats att trivas på!

Båsenberga - charmigt hotell nära Katrineholm

rum & sviter

Ni bor bekvämt i något av våra 60 rum som finns fördelade i tre byggnader. Våra hotellrum är personligt inredda med en dämpad färgskala och med inspiration från vår omgivning. Med naturen som närmsta granne sover du gott i en harmonisk miljö.

konferens

Det finns många skäl till att anordna en konferens. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt. Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet och vi står för kvalitet och omsorg i detaljer. 

fest & bröllop

För dig som söker den där perfekt lantliga och naturnära platsen för en dag som förtjänar det lilla extra. Våra rofyllda omgivningar gör din tillställning minnesvärd och passar perfekt för livets alla festligheter. 

100 meter till första tee

Golf på Båsenberga

En härlig golfweekend med vännerna eller en paus med kollegorna efter givande möten? Med 100 meter till första tee på Vingåkers Golfklubbs välskötta 18-hålsbana slipper du ödsla tid på att transportera dig mellan boendet och golfbanan. Banan är en kuperad skogs- och parkbana med en hel del inslag av vatten. Anläggningen kommer garanterat bjuda dig på såväl naturupplevelser som speciella golfminnen.

Personligt & charmigt hotell i vingåker, nära Katrineholm

En hotellupplevelse att längta tillbaka till!

Båsenberga Hotell är ett populärt val för besökare som söker ett bekvämt och avkopplande boendealternativ nära Katrineholm. Hotellet ligger på en vacker plats omgiven av natur, och erbjuder en mängd olika rum och bekvämligheter för att göra din vistelse så trevlig som möjligt. Du kan förvänta dig en varm och välkomnande atmosfär hos oss på Båsenberga, samt utmärkt service från personalen.

Boka din vistelse på Båsenberga och njut av allt som det här charmiga hotellet nära Katrineholm har att erbjuda!

Till bokningen

golf

En unik golfupplevelse

Läs mer om våra golfpaket, ta med dig dina vänner och njut av våra omgivningar, god mat och riktigt bra golf!