Konferenspaket

Inspiration & utvalda konferenspaket.
konferens

Givande möten på Båsenberga Hotell & Konferens

Möjligheterna till ett givande möte är många på Båsenberga Hotell & Konferens. Låt kreativiteten flöda i unik gårdsmiljö i hjärtat av Sörmland. Välkomna till en unik destination med moderna konferenslokaler, stor trädgård, inspirerande omgivningar, golf, vällagade måltider och kapacitet för upp till 120 deltagare. Här skräddarsyr vi er konferens efter era behov och förutsättningar. 

Båsenbergas konferens - den klassiska

En givande konferens i hjärtat av Sörmland. Stärk teamet och tanka nya idéer tillsammans hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens. Här möts ni i inspirerande miljöer, njuter av naturen, äter vällagade måltider tillagade med kärlek och blir väl omhändertagna. I paketet ingår:

Skräddarsydd konferens

Kreativa möten på Båsenberga Hotell & Konferens. Boka en konferens efter era egna förutsättningar för en optimal helhetsupplevelse. När du bokar en skräddarsydd konferens väljer du själv innehållet. Ska det vara extra allt eller ett mer enklare upplägg? Vill ni spendera så mycket tid som möjligt ute i naturen, kanske gå en golfrunda eller boka någon av våra team-buildande aktiviteter? På vår bokningsavdelning hjälper vi er att sätta ihop just det som passar er bäst – hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

Helg kickoff - fredagsfeeling

Bästa avslutet på veckan, och bästa starten på helgen. Boka en konferens med fredagsfeeling på Båsenberga Hotell & Konferens. 

Efter en jobbvecka på kontoret möts teamet upp för en hel dag av kreativa möten som avslutas med en god AW-middag i restaurangen. Hos oss kan ni luta er tillbaka och fokusera på agendan, vi att hand om resten. Kanske vill ni boka en team-buildande aktivitet för teamet eller ta en tidig eftermiddag och boka våra badtunnor innan middagen? Möjligheterna är många men vi kan garantera en riktigt fin avslutning på arbetsveckan!

Dagkonferens

En hel dag av inspirerande möten i en lantlig miljö i hjärtat av Sörmland på Båsenberga Hotell & konferens.

Här serveras ni läckra måltider på närodlade råvaror och konfererar i fina lokaler. Ofta blir man mer kreativ och arbetar mer effektivt bara genom att byta miljö så varför inte lämna kontoret för en dag? Vi ger dig gärna idéer på aktiviteter som blir en perfekt inledning, eller avslutning, på er dagkonferens. Dagskonferenser bokas i mån av plats.

Företagsgolf

Knyt nya affärsrelationer och stärk samarbetet med befintliga kunder. Våren står på glänt och med den kommer golfsäsongen. 

På Båsenberga tar vi hand om er, så att ni kan fokusera på era kunder. Här bor ni endast 100 meter från första tee på Vingåkers golfklubb, äter fantastiska måltider i hotellets restaurang och möts i någon av våra trevliga konferenslokaler. 

Mingel, prisutdelning och segerskål kan ordnas i trädgården, om vädret tillåter, eller i baren. 

 

Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Hämta energi & bygg team

Kombinera er konferens med aktivitet

Att ta en paus mitt i dagen eller att avsluta med en rolig och teambuildande aktivitet är ett uppskattat inslag under er konferens.