Konferera hos oss

Erbjudanden för dig som ska boka konferens hos oss
rum att mötas i

Konferens på Båsenberga

Det finns många skäl till att anordna en konferens. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt. Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet och vi står för kvalitet och omsorg i detaljer. Omgivningen gör det enkelt att fylla tiden mellan mötena och måltiderna. Här aktiverar ni er med golf, en varm bastu eller någon av våra roliga teambuildningaktiviteter.

Våra konferenslokaler är individuellt inredda, genomgående ljusa, funktionella och effektiva i en harmonisk miljö med modern teknik. Samtliga lokaler finner du i vår huvudbyggnad där det finns kapacitet för grupper mellan 2-120 personer.

konferens & event

Mer om konferens hos oss

Klassisk konferens

En givande konferens i hjärtat av Sörmland. Vår omgivning ger inspiration och ni blir väl omhändertagna. Logi, konferenslokal och vällagade måltider ingår, precis som all den teknik ni behöver.

dagkonferens

Behöver ni byta miljö För att finna ny inspiration? Ofta blir man mer kreativ och arbetar mer effektiv bara genom att lämna det dagliga på kontoret. Konferenslokal, välsmakande lunch och fika ingår. 

konferenslokaler

Lokaler som passar för alla typer av möten och event. Välj själv den möblering av lokalen som passar er bäst. Lokalerna är individuellt inredda, genomgående ljusa med all teknik ni behöver. 

Vill du veta mer?

Gör en konferensförfrågan:

Fyll i din information och detaljer nedan så kontaktar vi dig.