Konferera hos oss

Erbjudanden för dig som ska boka konferens hos oss
Rum att mötas i

Konferens på Båsenberga

Det finns många skäl till att anordna en konferens. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt. Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet och vi står för kvalitet och omsorg i detaljer. Omgivningen gör det enkelt att fylla tiden mellan mötena och måltiderna. Här aktiverar ni er med golf, en varm bastu eller någon av våra roliga teambuildningaktiviteter.

Våra konferenslokaler är individuellt inredda, genomgående ljusa, funktionella och effektiva i en harmonisk miljö med modern teknik. Samtliga lokaler finner du i vår huvudbyggnad där det finns kapacitet för grupper mellan 2-120 personer.

Kickstarta 2024!

Just nu riktigt bra konferenspriser i januari, februari och mars

Börja det nya året med att stärka teamet och sätta kursen för framgång! Missa inte våra oslagbara konferenspriser i januari, februari och mars.

Under årets första tre månader får du och dina kollegor en heldagskonferens med övernattning, middag och frukost för endast 1950 kr/person (ord. pris 2650 kr). I paketet ingår moderna konferenslokaler i lugn och vacker sörmländsk miljö, välsmakande menyer och boende i våra unika, vackra och omsorgsfullt inredda rum.

Dessutom erbjuder vi just nu 2 dagar till priset en av 1 (värde 620 kr/person).

Vill du veta mer?

Gör en konferensförfrågan:

Fyll i din information och detaljer nedan så kontaktar vi dig.

konferens & event

Vi hjälper er att arrangera en lyckad konferens!

Konferenserbjudanden

En givande konferens i hjärtat av Sörmland. Vår omgivning ger inspiration och ni blir väl omhändertagna. Välj från något av våra färdiga erbjudanden eller skräddarsy er konferens efter behov och önskemål.

Aktiviteter

Att ta en paus mitt i dagen eller att avsluta med en rolig och teambuildande aktivitet är ett uppskattat inslag under er konferens. Här finns ett stort utbud av aktiviteter året om.

konferenslokaler

Lokaler som passar för alla typer av möten och event. Välj själv den möblering av lokalen som passar er bäst. Lokalerna är individuellt inredda, genomgående ljusa med all teknik ni behöver. 

Naturskön konferens i Sörmland

Kombinera konferens, golf, god mat och njutning!

Håll en lyckad konferens i en inspirerande miljö hos oss på Båsenberga Hotell i Sörmland. Hotellet erbjuder moderna konferenslokaler med plats för upp till 120 personer, utrustade med allt du behöver för en framgångsrik konferens. Förutom det professionella mötesrummet finns också en vacker omgivning som kan ge extra inspiration och energi. Njut av god mat, avkoppling i bastun och en skön natts sömn i bekväma hotellrum.

Boka din nästa konferens hos oss på Båsenberga och upplev en produktiv och minnesvärd konferens i hjärtat av Sörmland! Välkommen med din konferensförfrågan via formuläret längre upp på sidan.