Konferera hos oss

Naturnära möten i en harmonisk lantlig miljö
Välkommen till Båsenberga

Möten i en lantlig miljö

Välkommen till Båsenberga, en personlig hotell – & konferensanläggning i lantlig miljö. Hos oss får du tillgång till fina lokaler, den bästa servicen och hjälp med att planera ert möte på ett genomtänkt och minnesvärt sätt.

Våra konferenslokaler är  individuellt inredda med omsorg och charm. Samtliga lokaler är genomgående ljusa, funktionella och effektiva i en harmonisk miljö med modern teknik. 

Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet och vi står för kvalitet och omsorg i detaljer. Omgivningen gör det enkelt att fylla tiden mellan mötena och måltiderna. Här aktiverar ni er med golf, en varm bastu eller någon av våra roliga teambuildningaktiviteter.

Kom på visning! Har du inte varit hos oss förut, eller var det  länge sedan vi sågs? Hör av dig till oss så bokar vi in en visning: bokningen@basenberga.se

Vill du veta mer?

Gör en konferensförfrågan:

Fyll i din information och detaljer nedan så kontaktar vi dig.

konferens & event

Vi hjälper er att arrangera en lyckad konferens!

Konferenserbjudanden

En givande konferens i hjärtat av Sörmland. Vår omgivning ger inspiration och ni blir väl omhändertagna. Välj från något av våra färdiga erbjudanden eller skräddarsy er konferens efter behov och önskemål.

Aktiviteter

Att ta en paus mitt i dagen eller att avsluta med en rolig och teambuildande aktivitet är ett uppskattat inslag under er konferens. Här finns ett stort utbud av aktiviteter året om.

konferenslokaler

Lokaler som passar för alla typer av möten och event. Välj själv den möblering av lokalen som passar er bäst. Lokalerna är individuellt inredda, genomgående ljusa med all teknik ni behöver. 

Naturskön konferens i Sörmland

Kombinera konferens, golf, god mat och njutning!

Håll en lyckad konferens i en inspirerande miljö hos oss på Båsenberga Hotell i Sörmland. Hotellet erbjuder moderna konferenslokaler med plats för upp till 120 personer, utrustade med allt du behöver för en framgångsrik konferens. Förutom det professionella mötesrummet finns också en vacker omgivning som kan ge extra inspiration och energi. Njut av god mat, avkoppling i bastun och en skön natts sömn i bekväma hotellrum.

Boka din nästa konferens hos oss på Båsenberga och upplev en produktiv och minnesvärd konferens i hjärtat av Sörmland! Välkommen med din konferensförfrågan via formuläret längre upp på sidan.