Våra konferenslokaler

Lokaler för alla typer av möten och events
Naturnära möten

Konferens, möten & event

Individuellt inredda, genomgående ljusa, funktionella och effektiva lokaler i en harmonisk miljö med modern teknik. Samtliga lokaler finner du i vår huvudbyggnad där det finns kapacitet för grupper mellan 2-120 personer.

säfstaholm

Vår största lokal med modern inredning och stor flexibilitet. Med terass i söderläge och stora fönster från golv till tak är ljusinsläppet maximalt. Lämpar sig för större möten och festmiddagar

Ejdern

Rymlig lokal med fönster i två vädersträck. Möbleringen anpassas efter ert behov och här finns all teknik ni lan tänkas behöva. I anslutning finns flera olika typer av grupprum.

flora

En av våra större lokaler, inredd i dova toner av rosa och lila. Möbleringen anpassas efter ert behov. Lokalen har fönster i två väderstreck med utsikt över golfbanan.

akademien

En lokal inspirerad från de Sörmländska skogarnas närhet och jakt. Lokalen har ett stort styrelsebord och lämpar sig väl för små och medelstora möten. 

Svea

Lokalen är inredd i gula/grå toner och har stora fönster i norrläge. Möbleringen kan anpassas efter ert behov med öar, u-bord eller skolsittning. 

Elsa

Inrett med härlig grön ton som sätter avtryck. En ljus lokal med stora fönster i söderläge och möjlighet att anpassa möbleringen efter ert behov.

Axel

Inrett med en dov ton i grå skala.  Lokalen ligger i söderläge med generöst ljusinsläpp genom stora fönster och har ett styrelsebord för 8 personer.

Oskar

Inrett i en naturnära färgskala. Lokalen ligger i söderläge med generöst ljusinsläpp genom stora fönster och har ett stort styrelsebord.

Klara

En mysig lokal som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bekväma korgstolar ger ett avslappnat intryck. Lokalen ligger i söderläge och har stora fönster.

Arrangera konferens på Båsenberga

Kombinera konferens, golf, god mat och njutning!

Håll en lyckad konferens i en inspirerande miljö hos oss på Båsenberga Hotell i Sörmland. Hotellet erbjuder moderna konferenslokaler med plats för upp till 120 personer, utrustade med allt du behöver för en framgångsrik konferens. Förutom det professionella mötesrummet finns också en vacker omgivning som kan ge extra inspiration och energi. Njut av god mat, avkoppling i bastun och en skön natts sömn i bekväma hotellrum.

Boka din nästa konferens hos oss på Båsenberga och upplev en produktiv och minnesvärd konferens i hjärtat av Sörmland! Välkommen med din konferensförfrågan via formuläret nedan.

Vill du veta mer?

Gör en konferensförfrågan:

Fyll i din information och detaljer nedan så kontaktar vi dig.