Mat & dryck

Inga konstigheter, bara en äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser.
vårt kök

Mat i fokus

Restaurangen är själva hjärtat hos oss. Vi låter maten vara i fokus och tar matlagningen på allvar. Vi använder oss av genuina råvaror, ofta direkt från skogarna runtomkring. Här är det inga konstigheter, bara äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser. På menyn finns personliga favoriter, klassiska rätter och spännande kombinationer. Vi vet hur viktig maten är för upplevelsen och strävar alltid efter att laga med kärlek och eftertanke. För att hålla allra högsta kvalitet på råvarorna säsongsanpassar vi våra menyer, det gör det också enklare att handla av loka producenter.

Klassiska smaker & spännande kombinationer

Menyer

middagsmeny

Har du bokat ett helgpaket fredag eller lördag hos oss där middagen ingår väljer du dina rätter från den här menyn. Vill du komma och äta middag även om du inte bor kvar? Varmt välkommen att boka bord hos oss! 

lunchmeny

Under sommaren serverar vi a la carte lunch alla dagar. Från och med den 5 augusti serverar vi lunchbuffé måndag-fredag. Varmt välkommen att boka bord hos oss för en god lunch i lantlig miljö!

baren

En mötesplats i hjärtat av hotellet

Baren är den självklara mötesplatsen och här finns ett brett utbud av drycker. Njut av en enklare barmeny i en avslappnad miljö i gott sällskap. Vår drinkmeny innehåller både klassiska favoriter och specialkomponerade signaturdrinkar, självklart även som alkoholfria alternativ.

Vår vinlista består av utvalda viner med ett flertal ekologiska alternativ av hög kvalitet. Är du intresserad av att testa någon särskild druva eller distrikt? Håll utkik efter våra vinprovningar där bjuder in våra leverantörer för att guida oss genom olika länder, druvor eller distrikt.

Samla vänner, familj & kollegor

Välkommen med din bokning av mat och dryck!

På menyn finns personliga favoriter, klassiska rätter och spännande kombinationer.