Mat & dryck

Inga konstigheter, bara en äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser.
vårt kök

Mat i fokus

Restaurangen är själva hjärtat hos oss. Vi låter maten vara i fokus och tar matlagningen på allvar. Vi använder oss av genuina råvaror, ofta direkt från skogarna runtomkring. Här är det inga konstigheter, bara äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser. På menyn finns personliga favoriter, klassiska rätter och spännande kombinationer. Vi vet hur viktig maten är för upplevelsen och strävar alltid efter att laga med kärlek och eftertanke. För att hålla allra högsta kvalitet på råvarorna säsongsanpassar vi våra menyer, det gör det också enklare att handla av loka producenter.

Klassiska smaker & spännande kombinationer

Menyer

middagsmeny

Vi serverar en välkomponerad förbestämd meny. Menyn består av klassiska smaker med spännande kombinationer och är säsongsanpassat.

Just nu renoveras restaurangen, inom kort kan du ta del av menyn här.

a la carte & helg

En nyhet från och med början av 2023. Vi kommer under julen att renovera och bygga om vårt kök så att vi får möjlighet att servera á la carte. Håll utkik för öppningsdatum!

lunchmeny

Luncherna hos oss serveras oftast som buffé där du väljer mellan 2-3 huvudrätter. Vi serverar dessutom dagens soppa, färskt bröd och ett gediget salladsbord med fräscha och nyttiga grönsaksblandningar.

baren

En mötesplats i hjärtat av hotellet

Baren är den självklara mötesplatsen och här finns ett brett utbud av drycker. Njut av en enklare barmeny i en avslappnad miljö i gott sällskap. Vår drinkmeny innehåller både klassiska favoriter och specialkomponerade signaturdrinkar, självklart även som alkoholfria alternativ.

Vår vinlista består av utvalda viner med ett flertal ekologiska alternativ av hög kvalitet. Är du intresserad av att testa någon särskild druva eller distrikt? Håll utkik efter våra vinprovningar där bjuder in våra leverantörer för att guida oss genom olika länder, druvor eller distrikt.

Samla vänner, familj & kollegor

Välkommen med din bokning av mat och dryck!

På menyn finns personliga favoriter, klassiska rätter och spännande kombinationer.