Fest & högtid

Oändliga möjligheter för att skapa livets fest
Fest & firande

Skapa minnen för livet

Oavsett om du vill säga ja till kärleken, samla dina vänner för en oförglömlig fest eller ska anordna en möhippa eller svensexa så finns det oändliga möjligheter för en minnesvärd fest hos oss Båsenberga.

Omgivning & lokaler

Båsenberga är den perfekta platsen för minnesvärda dagar. Med vår stora trädgård, sjötomt och naturnära omgivning får du en inramning som ert firande förtjänar. Med 60 rum och 100 bäddar finns gott om plats för era gäster att övernatta. Vill ni ha en mer lantlig känsla under er fest så rekommenderar vi varmt Logen eller Magasinet som festlokal.

Matupplevelsen

Vi använder oss av genuina, färska råvaror, ofta direkt från skogarna runtomkring. Här är det inga konstigheter, bara en äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser. Våra kreativa kockar har skapat en festmeny där vi tillsammans väljer ut de rätter ni önskar för ert arrangemang.

 

Vi hjälper dig!

Går du i tankar att arrangera livets fest? Hör av dig till oss så berättar vi mer om möjligheterna hos oss!

Unik destination i Sörmland

En plats att trivas på

En plats för stora upplevelser i hjärtat av Sörmland. Här får du tillgång till fantastisk natur i en lugn och välkomnande miljö.