Att göra & besöksmål

Här ges många möjligheter till aktivering. Njut av en härlig golfrunda, ta en skogspromenad eller svalkande dopp kombinerat med bastu vid sjön.
Se & göra

Förgyll din vistelse med aktiviteter

Båsenberga Hotell & Konferens ger många möjligheter till olika typer av aktiviteter. Här finns golfbanan och grönområden precis utanför dörren. Bara några minuters bilväg från hotellet finner du Vingåkers Factory Outlet med ett stort utbud av shopping och tillsammans med våra partners kan vi erbjuda många olika typer av pulshöjande aktiviteter. Fantasin sätter gränserna.

Vingåkers golfklubb

Vid Båsenberga fritidsområde, med utsikt över sjön Kolsnaren, ligger Vingåkers Golfs välskötta golfbana med 18 hål. Banan är en kuperad skogs- och parkbana med en hel del inslag av vatten. 

Båsenbergabacken

Skidbacken finner du endast 5 minuter med bil från oss och här kan du njuta av utförsåkning eller ge dig ut i längdspåret för en härlig tur. Perfekt aktivitet när du besöker oss under vintern!

vandring

Båsenberga finner du i hjärtat av Sörmland med många alternativ till vandringsleder. Vi rekommenderar exempelvis Igelbålen runt. En slinga genom skog, mosse och utmed sjöstranden.

IMG_2986

upptäck vingåker

Stanna över dagen eller gör ditt besök till en långhelg.
I Vingåker kopplar du av och njuter av god mat och genuina upplevelser

butiksbild

shopping

Vingåkers Factory Outlet – kvalitet som lever vidare! Välkommen till 7000 kvm butik med märkeskläder för hela familjen. I anslutning finns även Iittala och Scorett outlet.

utflykter

Besök Säfstaholms slott, Kalkbrottet i Forsby eller upptäck Vingåkers historia i Västra Vingåkers Hembygdsmuseum. Eller kanske en promenad i en av Sveriges längsta ekalléer i Österåker?

gruppaktiviteter

Hämta energi och bygg team med en aktivitet

Att ta en paus mitt i dagen eller att avsluta med en rolig och teambuildande aktivitet är ett uppskattat inslag under er konferens. Hyr vår bastu vid sjön, utmana varandra i gårdskampen i vårt mysiga magasin eller upptäck nya druvor tillsammans under en vinprovning. Vi erbjuder ett generöst utbud av aktiviteter och möjligheterna är många.

golfpaket

100 meter till första tee på Vingåkers Golfklubb

Upptäck våra golfpaket. Med vår närhet till Vingåkers fina 18-hålsbana behöver du inte ödsla tid på transport mellan boendet och golfbanan.