Våra golfpaket

Golf & boende i Sörmland
golf på båsenberga

100 meter till första tee

En härlig golfweekend med vännerna eller en paus med kollegorna efter givande möten? Med 100 meter till första tee på Vingåkers Golfklubbs välskötta 18-hålsbana slipper du ödsla tid på att transportera dig mellan boendet och golfbanan. Banan är en kuperad skogs- och parkbana med en del del inslag av vatten. Anläggningen kommer garanterat bjuda dig på såväl naturupplevelser som speciella golfminnen.

golfpaket

Våra golfpaket

Golfpaket

En runda på Vingåkers golfklubb, snacksbuffé, en skön varm bastu och sedan väntar en välsmakande middag. Du vaknar till doften av en härlig frukostbuffé. 100 meter till första tee och boende i Sörmlands skogar!

Golfpaket premium

Vårt mest uppskattade golfpaket med 4-rättersmiddag. Starta dagen med en runda på Vingåkers golfklubb, njut av vår uppskattade snacksbuffé, en skön varm bastu och sedan väntar en välsmakande 4-rätters middag.

premium, 2 dygn

Varför stanna en natt när man kan ta två? Vårt lyxigaste golfpaket med boende i Sörmlands skogar, greenfee på Vingåkers Golfklubb i paketet och två välsmakande middagar. Vår uppskattade snacksbuffé ingår självklart och finns framdukad för er.

Härliga golfpaket i Mellansverige

En hotell- och golfupplevelse att längta tillbaka till!

Upptäck en av södra Södermanlands bästa golfbanor med golfpaketet hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens. Paketet inkluderar övernattning ett våra charmigt inredda rum, golf hos Vingåkers Golfklubb som ligger precis bredvid hotellet, och middag i vår omtyckta restaurang. Tänk så härligt att efter en dag på golfbanan få koppla av i hotellets bastu eller njuta av en drink i trädgården!