Bo hos oss

Välkommen till ett mysigt hotell på en plats att trivas på och längta tillbaka till. Med närhet till fantastiska naturreservat, sjöar, den sörmländska skogen och varm genuin service. Hos oss lägger vi fokus på detaljerna och vårt mål är alltid att överträffa dina förväntningar.
Våra erbjudanden & paket • Upplev ett riktigt mysigt hotell i Sörmland!

Välkommen till Sörmland

Båsenberga Hotell & Konferens är en året runt destination med närhet till golfbanans grönska på sommaren och skidbacken under vintern. Vi har paket som passar dig som vill koppla av, fly vardagen och hämta ny energi.

Här kopplar du av i en varm bastu, sover gott i naturnära rum, njuter av måltider lagade med kärlek och vaknar utan stress och äter en frukost i lugn och ro.

Vi ser fram emot att få välkomna dig hem till oss och den plats som vi hoppas att du ska tycka om lika mycket som vi gör. 

Gårdsweekend

Behöver du en paus från vardagen? Unna dig 1 dygn i rogivande miljö. Njut av närheten till naturen, vällagade måltider, god dryck och tid tillsammans.

Långhelg

Varför bara ta en natt när man kan ta två? Två sköna dygn i Sörmlands skogar. En helg med gott om tid att ta vara på lugnet och alla möjligheter. 

Vardagslyx

Kom till oss en vardag och ha det lugnt, lyxigt och ledigt. Som en weekend mitt i veckan. Checka in på ett av våra naturnära rum och njut av omgivningen.

äntligen fredag

Starta helgen på bästa vis! Kom till oss framåt kvällen, landa och lämna veckan som varit och njut av att ha hela helgen framför dig! 

Golfpaket

Du bor endast 100 meter från första tee och njuter av vällagade måltider och storslagen miljö. Kan bokas 1 eller flera nätter. 

vandringspaket

Omgivet av vackra naturområden i skog och runt sjöar ger Båsenberga dig många alternativ till vandringar. En lummig grönska på våren och en svamprik skog på hösten. Storslagen natur året om. 

Evenemangskalender

På gång på Båsenberga

Båsenberga erbjuder många möjligheter till olika evenemang och temahelger. Här erbjuder vi intima spelningar i trädgården, helger fyllda av träning, yoga, dans och andra aktiviteter för att boosta kropp och själ. Vi låter kockarnas kreativitet flöda fritt i form av olika temahelger där de själva får presentera sin egen meny och skapar samarbeten med våra leverantörer i form av resor i dryckens magiska värld. Under den varmare delen av året ordnar vi med konserter i vår vackra trädgård och när mörkret faller under årets kyligare månader bjuder vi in till intima musik-quiz kvällar med olika artister.

Ett riktigt mysigt hotell i Sörmland!

En hotellupplevelse att längta tillbaka till!

Båsenberga Hotell är ett mysigt hotell i hjärtat av Sörmland, med en naturskön plats som bjuder på lugn och ro. Hos oss hittar du den perfekta platsen för en avkopplande weekend, en romantisk utflykt eller en konferens med kollegor.

Hotellet har en charmig trädgård med många uteplatser där du kan koppla av och njuta av den vackra omgivningen. Rummen är smakfullt inredda och utrustade med allt du behöver för att känna dig bekväm. På hotellet finns även en välkänd och omtyckt restaurang som serverar välsmakande mat tillagad med lokala råvaror.

Båsenberga Hotell & Konferens ligger nära flera sevärdheter, bland annat Katrineholms Golfklubb och Forsby kvarn, vilket gör det till ett idealiskt val för besökare som vill utforska området. Boka din vistelse hos oss och upplev den avkopplande och lugna atmosfären som det här mysiga hotellet i Sörmland har att erbjuda.

Konferens

Boka er nästa konferens hos oss

Det finns många skäl till att anordna en konferens. Bara genom att byta miljö får man ofta mer kreativitet och arbetar mer effektivt.