Vill du bli en del av vårt team?

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår anläggning och ge mänsklig värme. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service? Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Lediga fasta tjänster

Just nu söker vi ingen till någon fast tjänst

_____________________________________________________________________________________________________________

Extra vid behov tjänster

∼ Servitör/servitris

Du har glimten i ögat och gillar att jobba med människor och knyta social kontakt och känner ett engagemang med ditt arbete. Du är snabb och rask, utstrålar ett lugn och gillar ett arbete med högt tempo där man ser resultat av att kollegors samverkan gör skillnad. Fullgod svenska är ett krav. Mycket utbildning kan vi ge på plats men serveringsvana eller vana från köksarbete är meriterande.  Arbetet innefattar allround klassisk servering där vi jobbar både med bufféer och bordsservering. Bararbete ingår i arbetsuppgifterna kvällstid samt enklare receptionsarbete. Vi serverar frukost, fika, lunch och middagar med hög ambition. I serveringsjobbet ingår diskarbete och omvårdnad av matsal och bar. Behovet är störst av resurs kvällstid och helger men även timmar dagtid kan erbjudas.

Extra arbete med varierad arbetstid efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst och då företrädelsevis helger. Timlön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för ansökningar:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se

∼ Hotellstädare

Du är stark, smidig och uthållig och kan jobba metodiskt, har blick för detaljer och framför allt har höga krav själv på renlighet. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenska språket och klarar att göra dig förstådd och kan förstå en instruktion. Arbetet består av städning och bäddning av våra trevliga hotellrum och allmänna ytor. I arbetet ingår även skötsel av tvättstuga med linnetvätt.

Behovet är vardagar och helger efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för ansökningar:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se