Jobba hos oss

Vill du bli en del av vårt team?
en arbetsplats i hjärtat av sörmland

Arbeta på Båsenberga

Båsenberga Hotell & Konferens är unik destination i hjärtat av Sörmland. Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet och leverera hög kvalitet till våra gäster. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service? Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi jobbar med många typer av arrangemang från bröllop, högtidsdagar, golf/weekendpaket  till konferensarrangemang. Vi värnar produktsäkerhet på en jämn och hög nivå samt om en lugn och harmonisk miljö som ständigt är i utveckling för att möta våra gästers högt ställda förväntningar.

Finns inga specifika lediga tjänster presenterade är du såklart alltid välkommen med en spontanansökan. 

Ledig tjänst: Sommarpersonal

Kockar, servispersonal, receptionist och städ. Sommarpersonal Hos oss får du jobba i en fantastisk miljö med omväxlande tempo. Arbete kräver ett stort ansvar och vi ställer stora krav på personlighet

Läs mer »
Det personliga hotellet

Ett hotell där lugnet kombineras med upplevelser

Båsenberga hotell har anor ända från 1800-talet, då fastigheten var socknens fattighus. Under åren har det även tjänat som äldreboende och kursgård. De senaste 30 åren har det varit hotell-och konferensverksamhet som i dag drivs av oss, familjen Danielsson. Våra gäster består av såväl företag som privatpersoner.

Hos oss på Båsenberga strävar vi efter att inte göra skillnad på om du är här i ett konferenssällskap, ett golfgäng eller som ett par som bara vill njuta av varandra eller umgänge i glada vänners lag.

Dessutom vill vi att du ska kunna kombinera din vistelse hos oss i ett lugn kombinerat med en fin upplevelse.

unik destination

En plats att trivas på

Med vår närhet till golfbanans grönska, sjöar och vackra naturreservat är möjligheterna till en avkopplande naturnära upplevelse maximal. Här bor du i omsorgsfullt inredda rum och njuter av vällagade måltider tillagade med kärlek.