Laddar Evenemang

Trädgårdskonsert – Monica Z & Jag

6 August kl. 17:00

Trädgårdskonsert på Båsenberga

Välkommen till en magisk sommarkväll fylld med musik, glädje och gemenskap! Tisdagen den 6 augusti bjuder vi in till en trädgårdskonsert som ni sent kommer att glömma.

Program för kvällen:

  • Konsertpris: 250 kr per person
  • Grillbuffé: 395 kr per person – serveras från kl. 17.00 (Konsert ingår)
  • Underhållning: Start kl. 18.00
  • Specialerbjudande: Boende och frukost för 500 kr per person – unna dig själv en helkväll och vakna till en härlig frukostbuffé!

 

Monica Z & Jag

Lena Nilsson och Carina E Nilsson tar oss med på en varm och intim resa genom Monica Zetterlunds liv och musik. Med sitt personliga och känslosamma framförande skapar de en innerlig atmosfär fylld med glädje, humor, kärlek och minnen. Förvänta er härligt sväng, stämningsfull eftertanke och en kväll med glimten i ögat.

Sagt om föreställningen: ”Vilken röst, fingertoppskänsla och värme. Musikalisk underhållning i världsklass!” ”Man imponeras av Lena Nilssons fina förmåga att tränga in i och gestalta sångerna och – vilken publikkontakt!”

Om artisterna:

Lena Nilsson – En sångerska med en imponerande karriär. Känd från sånggruppen Avec, som ständiga gästartister i SVTs ”Allsång på Skansen”, och för sin guldskiva ”Jingle Wells” tillsammans med Robert Wells. Lena har turnerat landet runt, medverkat i otaliga TV-program, spelat på jazzklubbar i London, visfestivaler, krogshower och skivinspelningar. Hennes framträdanden kännetecknas av unik scennärvaro, stark publikkontakt och en fantastisk röst.

Carina E Nilsson – En av Sveriges mest uppskattade pianister, som har arbetat med de flesta av landets etablerade artister som producent, ackompanjatör och kapellmästare. Carina har turnerat för Riksteatern, varit kapellmästare på Stadsteatern i Stockholm och är just nu aktuell som kapellmästare för ’Från Broadway till Duvemåla’.

Kom och upplev en kväll som berör och inspirerar i vår vackra trädgård. Varmt välkomna till Båsenberga!