Laddar Evenemang

Trädgårdskonsert – Bröderna Rongedahl

13 July kl. 17:00

Trädgårdskonsert med Bröderna Rongedal på Båsenberga

Välkommen till en oförglömlig kväll fylld med musik, mat och magisk stämning! Lördag den 13 juli bjuder vi in till en trädgårdskonsert med de fantastiska Bröderna Rongedal.

Program för kvällen:

  • Konsertpris: 250 kr per person
  • Grillbuffé: 395 kr per person – serveras från kl. 17.00 (Konsert ingår)
  • Underhållning: Start kl. 18.00
  • Specialerbjudande: Boende och frukost för 500 kr per person – unna dig själv en helkväll och vakna till en härlig frukostbuffé!

Bröderna Rongedal

Sveriges mest musikaliska tvillingar, kända från ”Så ska det låta” och ”Melodifestivalen”, bjuder på en kväll ni sent kommer att glömma. Efter sitt genombrott har Rongedal släppt tre album och turnerat genom hela Sverige. De har även medverkat i populära TV-program såsom ”Sommarkrysset”, ”Doobidoo”, ”Körslaget”, ”Bingolotto”, ”Go’kväll” samt deltagit i flera stora galor som ”Världens Barn”, ”Eldsjälsgalan” och många fler.

En spelning med Rongedal innebär en upplevelse av musikalitet i dess bästa form, varvat med värme och humor. Deras framträdanden är alltid energifyllda och engagerande, vilket gör att publiken dras med från första tonen.

Kom och upplev en fantastisk sommarkväll i vår vackra trädgård, där musiken, maten och gemenskapen står i centrum. Ta med vänner och familj för att skapa oförglömliga minnen tillsammans med oss på Båsenberga.

Varmt välkomna!