Konferensaktiviteter

Hämta energi och bygg team med en aktivitet
gruppaktiviteter

Aktiviteter på agendan

Att ta en paus mitt i dagen eller att avsluta med en rolig och teambuildande aktivitet är ett uppskattat inslag under er konferens. Hyr vår bastu vid sjön, utmana varandra i gårdskampen i vårt mysiga magasin eller upptäck nya druvor tillsammans under en vinprovning. Vi erbjuder ett generöst utbud av aktiviteter och möjligheterna är många.

Gårdskampen

I vårt charmiga magasin har vi en 7-kamp bestående av klurigheter och gammaldags beprövade lekar såsom hästskokastning, slangbälleskytte och spikslagning. Här handlar det mycket om teamwork.

Golf

Vid Båsenberga fritidsområde, med utsikt över sjön Kolsnaren, ligger Vingåkers Golfs välskötta golfbana med 18 hål. Banan är en kuperad skogs- och parkbana med en hel del inslag av vatten. 

Provningar

Inleds med ett föredrag som handlar om vägen från druva till dryck, dvs olika druvor, kvaliteter, metoder och distrikt eller andra framställningsmetoder. Vi doftar och smakar på de olika dryckerna.

Yoga

Bli mer närvarande med yoga. Genom yoga försöker man skapa balans i kroppens olika energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. 

Sjöbastun

På vår sjötomt har vi mysiga sjöbodar och bastu. Här finns utrymmen för att umgås mellan bastu och bad. Bastun är för 12-15 personer och hyrs exklusivt för er grupp.

laserLerduveskytte

Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av lerduveskytte i både dagsljus eller mörker. Vi använder riktiga hagelgevär som är modifierade med avancerad elektronik tillsammans med plastduvor.

Relax, bastu och behandlingar

Låt återhämtning stå på agendan

Boka en behandling, hyr sjöbastun eller sjunk ned i en varm badtunna.