Ledig tjänst: hotellstädare

Agera värd tillsammans med övriga teamet

Hotellstädare

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattat som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som hotellstädare agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

För att trivas i rollen behöver du vara noggrann och ha ett öga för detaljer. Det är viktigt att du har en god fysik, är flexibel och har god samarbetsförmåga då alla medarbetare tillsammans ansvarar för gästens upplevelse. Du sprider god energi runt dig och är en omtänksam kollega. Du har tidigare vana från städyrket och gästbemötande. Som hotellstädare ansvarar du för att städa hotellrum, badrum, allmänna ytor, korridorer eller andra områden på hotellet. Du behandlar hotellet med kärlek, som om det vore ditt eget, och rapporterar direkt till vår husfru.

Tjänsten är en behovsanställning på timme.

Tillträde omgående och lön enligt kollektivavtal HRF.

Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet och leverera hög kvalitet till våra gäster. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service?