Ledig tjänst: Sommarpersonal

Kockar, servispersonal, receptionist och städ.

Sommarpersonal

Hos oss får du jobba i en fantastisk miljö med omväxlande tempo. Arbete kräver ett stort ansvar och vi ställer stora krav på personlighet då vi är kända för vår höga servicegrad och familjära stämning. Det viktiga är din inställning och vilja, sedan tror vi att vi hjälps åt att få ut det bästa av dagen!
 
Som kock ska du brinna för matlagning med kvalité. Att du är positiv lagspelare och sprider glädje till dina kollegor ser vi som en självklarhet.
 
Som servitör/servitris får du möjlighet att jobba lite olika tider, men vi vet att du behöver kunna ta dig hem sent på kvällen. Vi söker dig som både kan jobba med vår lunchservering och kvällstid med á la carte. Du skall brinna för service och älska att jobba med människor. Att ge gästen den där tiden som behövs, att vara familjär, är en självklarhet för dig. Du behöver ha en positiv attityd och vara noggrann.
 
Som medarbetare inom städ behöver du var noggrann och överträffa gästens förväntningar, samtidigt som man behöver ha ett högt tempo. Jobbet är varierande då städavdelningen även hjälper till att hålla ordning i vår trädgård.
 
Som receptionist brinner du för service, ordning och reda samt älska att jobba med människor. Du tar mycket ansvar och får gästen att känna sig hemma hos oss -att ge gästen det lilla extra är en självklarhet för dig.
 
Tjänsterna sträcker sig mellan maj-augusti. Varierande arbetstider förekommer, även på kvällar och helger.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet och leverera hög kvalitet till våra gäster. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service?