
Vår aktuella festvåningsmeny
Vår festvåningsmeny kan beställas för sällskap över 30 personer i specialarrangemang såsom bröllopsfester. I övrigt så tillämpar vi våra förutbestämda weekendmenyer.
Förrätt
- Båsenbergas toast Skagen serverad med löjrom, dillsallad samt vår granngårds lokalproducerade Julita rapsolja
- Örtbakad pilgrimsmussla med sås Beurre Blanc, färskriven pepparrot, fänkål och regnbågsrom
- Oxcarpaccio med Sveciaostskum, picklade betor, rostade hasselnötter samt balsamicosirap
Varmrätt
- Helstekt Hjortfilé med Savoykål, kantarellskum, rotfruktskaka, lingonchutney och rödvinssky
- Oxfilé med potatis- och timjantimbal, äppelemulsion, sky på Calvados samt äppelchips
- Smörbakad Hjälmar gös med potatispuré, elegant vitvinssås, citronmarinerad laxrom, säsongens primörer och krispigt brödflarn
Dessert
- Limesorbet serverad med jordgubbscoulis samt pistagecrunch
- Cheescake på vit choklad med passionsfruktssirap, rostad vit choklad och hallon
- Rabarbersoppa med kardemummakräm och chokladmacaron