Behandlingsmeny

Unna dig en stunds avkoppling
Boosta kropp & själ

Behandlingsmeny

Vår behandlingsmeny är signerad Maria Åkerberg. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter att komma ner i varv, hudvård eller att hjälpa musklerna slappna av.

Maria Åkerbergs produkter främjar en frisk och sund hud. De använder bara organiska och ekologiska råvaror med en omisskännlig upplevelse av renhet. Maria Åkerberg är ett helsvenskt företag med tillverkning i Sverige och produkterna bygger på växternas inneboende kraft.

Båsenbergas spa-behandlingar

Topp till tå

80 min, 1395 kr

För ny energi
I behandlingen får du en helkroppsskrubb som tar bort gamla hudceller och bidrar till ökad cellförnyelse. Skrubben tvättas av med varma handdukar och efter genomförs en helkroppsmassage med eteriska oljor av ex jasmin/citrus el lavendel. Behandlingen avslutas med en ansiktsrengöring och ansiktsmassage.

En kombo - lite av allt

50 min, 895 kr

En behandling som ger lite av mycket
En kombination av massage av rygg och nacke samt en ansiktsrengöring som inkluderar ansiktsmassage.

Ansiktskur

50 min, 895 kr

Unna ditt ansikte extra kärlek
I behandlingen ingår rengöring, peeling och en djuprengörande mask av ansikte och dekolletage. Vi värmer upp huden med varm handduk så att produkterna kan gå ner på djupet för bästa verkan och effekt. I behandlingen ingår även en skön och avslappnande ansiktsmassage.

Massage-behandlingar

30 min

625 kr

Muskelavslappnande och spänningslösande massage för rygg, nacke och axlar.

45 min

725 kr

Muskelavslappnande och spänningslösande massage för rygg, nacke och axlar med avslutande ansiktsmassage.

60 min

895 kr

En massage som används i förebyggande syfte. Mjukar upp stela och trötta muskler och ger en skön avslappnande känsla.

80 min aromamassage

1195 kr

En mjuk och härlig avslappnande massage med varm aromaolja efter önskemål och behov som mjukar upp dina sinnen och muskler.

Låt naturen ge återhämtning

Skogsbad

Skogsbad handlar om att vara i naturen med öppna sinnen. Att genom syn, hörsel, smak, lukt och känsel vara mer i nuet för att komma åt hälsofördelar.