Påsken på Båsenberga

Välkomna våren med Båsenbergas påskfirande
Välkomna våren

Påskbord med övernattning

Möt våren och njut av en fridfull och avkopplande vistelse på Båsenberga där vi skämmer bort dig med lyxigt boende, avkopplande stunder i vår relax med bastu och en gastronomisk 4-rättersmiddag. Vårt påskfirande är fyllt med glädje och aktiviteter utomhus, perfekt för att skapa minnen tillsammans.

Checka in med familjen eller dina närmaste på Båsenberga och njut av långa promenader i den vackra omgivande naturen, kombinerat med roliga utomhusaktiviteter. För de små arrangeras en spännande äggjakt i trädgården, där påskglädjen verkligen kommer till liv!

Avsluta dagen med en fyrarättersmiddag i påskens smaker i vår charmiga matsal. Njut av en god natts sömn i våra rogivande rum, inredda med inspiration från naturen runtomkring oss. Vakna upp till en härlig frukostbuffé där vi noggrant väljer ut de bästa råvarorna och produkterna.

Välkommen att fira påsken med oss på Båsenberga!

Förgyll påsken hemma eller hos oss

Låt oss ta hand om påskmaten

Påsk-lunch I lantlig idyll

Fira påskafton på Båsenberga och upplev en underbar påsklunch i vår vackra och avslappnade miljö. Njut av en serverad tvårätters lunch, skapad med omsorg och kärlek av vårt köksteam.

Beställ hem vår påsk-kasse

Låt oss ta hand om er påskmat så att ni kan njuta av tiden med gästerna. Vår påsk-kasse är fylld med läckra delikatesser, både kallt och varmt, för en smakrik påskmiddag eller lunch.

En kärleksfull middag

Morsdag middag

Fira den viktigaste kvinnan i ditt liv med en oförglömlig Mors dag-middag hos oss på Båsenberga!