Nyårsfirande

Ett storslaget avslut på året i Sörmland
Den gastronomiska upplevelsen i fokus

Nyårsfirande

Varmt välkomna till Båsenberga Hotell & Konferens för ett nyårsfirande ni sent kommer att glömma! Mitt i de rofyllda Sörmländska skogarna erbjuder vi två unika paket som kombinerar lyx, avkoppling och gastronomiska höjdpunkter – perfekt för att fira in det nya året på bästa möjliga sätt.

Nyårsafton – En dag av lyx och firande
Låt oss ta hand om er på självaste nyårsafton med en dag fylld av fest och njutning. Checka in från kl. 15.00 och starta er vistelse med en härlig fika där vi bjuder på hembakat och delikata snittar. Ni kan sedan koppla av i vår mysiga relaxavdelning med bastu eller ta en uppfriskande promenad i den omgivande naturen.

När kvällen närmar sig, erbjuder vi Champagne och ostron som ett exklusivt tillval, följt av en storslagen femrätters middag, noggrant komponerad av vårt team i köket. Vid tolvslaget skålar vi tillsammans med ett glas mousserande i en atmosfär av värme och gemenskap – helt utan fyrverkerier, i respekt för vår vackra omgivning.

Nyårsaftonspaket (inkl. boende) från 2 590 kr/person

Nyårshelg – En magisk helg i avkopplingens tecken
För er som vill förlänga firandet erbjuder vi ett exklusivt tvådagarspaket. Checka in redan den 30 december och njut av en avslappnad start på nyårshelgen med en tvårätters middag i vår stämningsfulla restaurang. Efter en god natts sömn vaknar ni upp på nyårsafton till en generös frukostbuffé.

Dagen kan ni spendera i lugn och ro – kanske med en promenad i vår vackra natur eller en stund i relaxavdelningen. På eftermiddagen bjuder vi på ett läckert fika innan kvällens stora höjdpunkt: en femrätters nyårsmiddag. Vid midnatt skålar vi in det nya året tillsammans och skapar en minnesvärd och stämningsfull kväll.

Nyårshelgspaket (inkl. boende) från 3 790 kr/person

Nyår
IMG_5248
Nyår (2)

Nyårsmeny

Canapé

Branddeg med gräddfil, dill och löjrom från Mälaren

 

Förrätt

Ekologisk kyckling från Österåker med svamp och tryffelbuljong, schallottenlök och fläderkapris

 

Varmrätt

Hjälmargös med champagnesås, dill och rotselleri

alternativt

Dovhjort från grannmarken med svartrot, persilja och confiterad vitlök

 

Dessert

Hjortronparfait, kola och smaker från skogen

Med reservation för ändringar