Ledig tjänst: Servitör/servitris

Ett genuint intresse för service

Servitör/Servitris

Vi söker 2 tjänster för dig som vill jobba som servitör/servitris hos oss. Du har ett genuint intresse för service, mat och dryck och kanske även lite vana från köksarbete. I det dagliga arbetet ingår att förbereda dukning, hantera drycker såväl vid bord som i bar, meny- och dryckespresentationer, planering, kassaarbete, hantera bufféer, diskning och städning.

I en av tjänsterna ingår även att laga frukost till hotellets gäster. Det innebär enklare uppgifter i köket samt servering.

Du är som person öppen och utåtriktad, har förmåga att ta initiativ och se helheter samt tar ansvar för ordning och reda. Gillar du ett arbete med fart och fläkt då är detta något för dig. Tillsammans med ägare och kollegor jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande och en upplevelse på toppnivå.

Tjänsten är heltid på 100%. Tjänsten innefattar både dagtid och kvällstid.

Ansökningar som inte motsvarar kvalifikationskraven kommer ej att besvaras.

Tillträde omgående och lön enligt kollektivavtal HRF.

Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet och leverera hög kvalitet till våra gäster. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service?