Lediga tjänster: Frukost- & städpersonal

Agera värd tillsammans med övriga teamet

Frukost- & städpersonal

Nu söker vi dig som är passionerad, driven och älskar att ge våra gäster service och upplevelser utöver det vanliga. Du gillar att jobba i team samt självständigt och hjälper till där det behövs på hotellet.

Hos oss på Båsenberga får du jobba i en fantastisk miljö med omväxlande tempo där du kommer att jobba i team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du har nära till skratt, bjuder på dig själv och är engagerad i dina kollegor och gäster på hotellet.

Inom frukost börjar man väldigt tidigt, men i gengäld har man oftast lediga eftermiddagar. Du, liksom vi, brinner för service och det personliga mötet. Du behöver hantera självständigt arbete beroende på beläggning.

Som medarbetare inom städ behöver du vara noggrann och överträffa gästernas förväntningar samtidigt som du behöver hantera högt tempo när det krävs. Jobbet är varierande då städavdelningen även hjälper till att hålla ordning i vår trädgård.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 75% samt extra vid behov. Tillträde omgående eller enl. överenskommelse.

Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet och leverera hög kvalitet till våra gäster. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service?