Ledig tjänst: Assistent housekeeping/husfruavdelning

Agera värd tillsammans med övriga teamet

Assistent housekeeping/ husfruavdelning

Den här tjänsten är för dig som vill arbeta i en liten grupp med stark känsla av yrkesstolthet där du kommer behöva arbeta med både repetitiva uppgifter, långsiktiga planeringsuppdrag och snabba utmaningar som kräver omprioritering och nytänkande. Naturligtvis har du ett öga för detaljer och brinner för att överträffa våra gästers förväntningar.

För att trivas hos oss tror vi personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och ärligt intresserad av människor kan vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, effektivitet, kreativitet och flexibilitet är andra faktorer som leder till att man trivs här hos oss. Om du känner att detta passar in på dig så tror vi att du kommer älska att jobba som assisterande husfru.

Vi söker dig som har jobbat en tid och känner att du önskar ta ett större ansvar, då i rollen som assisterande husfru, inom hotellstäd. Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter inom städbranschen. Meriterande är om du har erfarenhet från just hotellstäd. Du är strukturerad och lösningsorienteradoch har en förmåga att kunna växla mellan helhetsperspektiv och detaljnivå. Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer och samarbeten, såväl internt som externt och du lockas av möjligheten att vara med och påverka och utveckla verksamheten tillsammans med husfru och övriga avdelningen.

Omfattning  
Ca 85%. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar provtjänstgöring. Tjänsten innefattar helgtjänstgöring.

Märk din ansökan med ”housekeeping”. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår verksamhet och leverera hög kvalitet till våra gäster. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service?