Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten

Starkare tillsammans

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Båsenberga Hotell & Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Båsenberga Hotell &  Konferens äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar. Sigillet finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Titta gärna på  denna korta introduktion av Svenska Möten om du inte känner oss sedan tidigare.

Dagens möten är inte alltid konventionella utan man möts på promenader och letar ytor och miljöer som kan trigga igång kreativitet. Det finns många möjligheter hos oss att konferera i okonventionella miljöer, t.ex i en av våra sjöbodar. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan föreslå. Vill du ha hjälp att strukturera ditt möte och få ytterligare idéer om mötesmodeller så hittar du mer uppslag på Svenska Mötens hemsida.

Vi kan även erbjuda deltagarhantering via vår bokningsservice på Svenska Möten, se vidare information i länken.