Buffe

Mat & Dryck

Festligheter och god mat

Genuina, färska råvaror – ofta direkt från skogarna runtomkring – tillagade med rejäla doser omsorg och känsla. I vårt kök tar vi maten på allvar. Inga konstigheter, bara en äkta kärlek till den goda smaken som skapar förutsättningar för minnesvärda matupplevelser.

Restaurangen är själva hjärtat hos oss, med plats för 120 personer totalt i Salongen och på Verandan.
Här serverar vi frukostar, bufféluncher och 4-rätters middagar med ostbuffé och dessertbuffé som avslutning – obegränsad njutning, med andra ord!

Både till lunch och middag jobbar vi med en fast meny. Ring oss för bordsbokning och för att stämma av meny vad vi erbjuder aktuell dag. Våra öppettider är varierade men oftast serverar vi lunch måndag till fredag med ankomst 12,00-13,00 och 4-rätters middagsmeny måndag till lördag med ankomst 19,00-20,00.

I december och adventstider är det dags för julmys med glögg och god mat i en härligt julig inramning. Avvakta vår julfolder för 2022.

Baren – mötesplatsen

Baren är den självk lara och mysiga mötesplatsen. Det är här våra gäster samlas för en pratstund i pauserna till konferensen i samband med kaffepausen eller för en god cocktail, öl eller glas vin före middagen.

Ta med kollegor, kunder och familj till oss!
Boka på tel 0151-120 15 eller via info@basenberga.se