Trädgårdsmiddag

Med grönt och vilt från Sörmländska trädgårdar, skogar & sjöar.

Trädgårdsmiddag på Båsenberga

En unik middagsupplevelse

Den 1 juni bjuder vi tillsammans med Conny Dahlman från Dahlmansro in till en oförglömlig trädgårdsmiddag där grönsaker, vilt och färska smaker från Sörmland står i centrum!

Förvänta dig en kväll fylld av härliga överraskningar där traditionella rätter kombineras med spännande servering. Vi startar kvällen i trädgården och tar oss sedan vidare in i matsalen där trädgårdstemat fortsätter.

En kväll som hyllar Sörmlands smaker och landskap – missa inte detta unika tillfälle!

Sov gott i ett av våra naturnära rum och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Detta ingår:

Datum & pris:

fr. 1.195 kr/person

Paketet är endast tillgängligt den 1 juni 2024.

förgyll din vistelse:

Unna dig en avkopplande behandling eller låt oss förbereda ditt rum med något gott till er ankomst.

En långhelg fylld av lyx - unna dig en hotellweekend i Sörmland

En hotellupplevelse att längta tillbaka till!

Båsenberga Hotell är ett mysigt hotell i hjärtat av Sörmland, med en naturskön plats som bjuder på lugn och ro. Hos oss hittar du den perfekta platsen för en avkopplande weekend, en romantisk utflykt eller en konferens med kollegor.

Vårt långhelg-paket på Båsenberga är det perfekta valet för en avkopplande och lyxig weekend i Sörmland! Paketet inkluderar två nätter i ett vackert och charmigt inrett rum, välkomstdrink, vällagade middagar och härliga frukostar i restaurangen. Under din vistelse kan du utforska de omgivande sevärdheterna i Sörmland, eller koppla av i hotellets vackra trädgård eller bastu. Boka Långhelg-paketet på Båsenberga Hotell och upplev en avkopplande och oförglömlig helg i en vacker miljö.

Till bokningen

Boosta kropp & själ

Unna dig en välgörande behandling

Vår behandlingsmeny är signerad Maria Åkerberg. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter att komma ner i varv, hudvård eller att hjälpa musklerna att slappna av.