Golfpaket

En runda på Vingåkers golfklubb, snacksbuffé och en kall öl i baren, en skön varm bastu och sedan väntar en välsmakande middag. Sen sover du gott och vaknar till doften av en härlig frukostbuffé. 100 meter till första tee och boende i Sörmlands skogar!

Härliga golfpaket i Södermanland

100 meter till första tee

Redo för en härlig dag på golfbanan kommer du till oss och parkerar bilen utanför hotellet med endast 100 meter till första tee på Vingåkers Golfklubb. Efter er golfrunda, från 15.00, finns ert rum redo och sedan dukar vi fram vår uppskattade snacksbuffé med blandade snacks och tilltugg så att ni kan fylla på med energi och umgås. Till kvällens serverar vi kvällens varmrätt med god dryck och ni sover gott innan det är dags för frukost och kanske ännu en dag på golfbanan?

Våra golfpaket är mycket omtyckta – välkommen du också till en oförglömlig golf- och hotellupplevelse!

Detta ingår:

Datum & pris:

fr. 1.775 kr/person

Paketet är tillgängligt för bokning:
Måndag-fredag
1 april-1 juli samt 13 augusti-31oktober

Måndag-söndag
1 juli – 13 augusti

förgyll din vistelse:

Unna dig en avkopplande behandling eller låt oss förbereda ditt rum med något gott till er ankomst.

Härliga golfpaket i Södermanland

En hotell- och golfupplevelse att längta tillbaka till!

Upptäck en av södra Södermanlands bästa golfbanor med golfpaketet hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens. Paketet inkluderar övernattning ett våra charmigt inredda rum, golf hos Vingåkers Golfklubb som ligger precis bredvid hotellet, och middag i vår omtyckta restaurang. Tänk så härligt att efter en dag på golfbanan få koppla av i hotellets bastu eller njuta av en drink i trädgården!

Vill du lyxa till din vistelse?

Boka vårt Golfpaket Premium

Vårt mest uppskattade golfpaket med 4-rättersmiddag.