Golfpaket Premium

Vårt mest uppskattade golfpaket med 4-rättersmiddag. Starta dagen med en runda på Vingåkers golfklubb, njut av vår uppskattade snacksbuffé och en kall öl i baren, en skön varm bastu och sedan väntar en välsmakande middag.
Golfpaket Premium

Vårt mest uppskattade golfpaket

Redo för en härlig dag på golfbanan kommer du till oss och parkerar bilen utanför hotellet med endast 100 meter till första tee på Vingåkers Golfklubb. Efter er golfrunda, från 15.00, finns ert rum redo och sedan dukar vi fram vår uppskattade snacksbuffé med blandade snacks och tilltugg så att ni kan fylla på med energi och umgås. Till kvällens serverar vi er en välkomponerad 4-rätters middag med god dryck och ni sover gott innan det är dags för frukost och kanske ännu en dag på golfbanan?

Detta ingår:

Datum & pris:

fr. 2.425 kr/person

Paketet är tillgängligt för bokning april-oktober.

förgyll din vistelse:

Unna dig en avkopplande behandling eller låt oss förbereda ditt rum med något gott till er ankomst.

Golfbanor med boende på banan!

En hotell- och golfupplevelse att längta tillbaka till!

Upptäck en av södra Södermanlands bästa golfbanor med golfpaketet hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens. Här hos oss hittar du golfbanor som praktiskt taget har boendet på banan! Du bor nämligen bara 100 meter från första tee.

Paketet inkluderar övernattning ett våra charmigt inredda rum, golf hos Vingåkers Golfklubb som ligger precis bredvid hotellet, och middag i vår omtyckta restaurang. Tänk så härligt att efter en dag på golfbanan få koppla av i hotellets bastu eller njuta av en drink i trädgården!

Förläng din vistelse

Golfpaket Premium 2 dygn

Varför stanna en natt när man kan ta två?