Golfpaket Premium, 2 dygn

Vårt mest uppskattade golfpaket med 4-rättersmiddag x 2. Varför stanna en natt när man kan njuta av två fantastiska dygn med god mat, golf och bekvämt boende?
Upptäck Golfpaket Premium - två nätter

Vårt mest uppskattade golfpaket

Njut av en exklusiv golfupplevelse med Båsenbergas Golfpaket Premium 2 dygn, perfekt beläget bara ett stenkast från Vingåkers Golfklubb. Börja dagen med spännande golf på Vingåkers Golfklubb, känd för sin mångsidiga park- och skogsbana som utmanar golfare på alla nivåer.

Efter din golfrunda väntar ditt rum, endast 100 meter från första Tee. Upplev vår omtyckta snacksbuffé med läckra tilltugg som ger dig ny energi och möjlighet att umgås med vänner. Koppla av med en skogs- eller sjöpromenad eller njut av bastu och ett uppfriskande dopp i sjön innan kvällen tar vid.

Avnjut sedan en förstklassig 4-rättersmiddag med närproducerade råvaror, från kvällens förrätt till huvudrätt och avslutande ost- och dessertbuffé.

Efter en god natts sömn i våra bekväma rum, väntar en väldoftande frukostbuffé som laddar dig för ännu en dag på banan.

På eftermiddagen kan du återigen njuta av vår snacksbuffé innan du bjuds in till ännu en gastronomisk upplevelse med en välkomponerad 4-rättersmiddag. Avsluta kvällen med en avslappnad stund på hotellet, kanske med en biljardmatch eller en drink i baren.

På avresedagen står vår generösa frukostbuffé framdukad innan det är dags att checka ut.

Detta ingår:

Datum & pris:

fr. 2.425 kr/person

Paketet är tillgängligt för bokning april-oktober.

förgyll din vistelse:

Unna dig en avkopplande behandling eller låt oss förbereda ditt rum med något gott till er ankomst.

Golfbanor med boende på banan!

En hotell- och golfupplevelse att längta tillbaka till!

Upptäck en av södra Södermanlands bästa golfbanor med golfpaketet hos oss på Båsenberga Hotell & Konferens. Här hos oss hittar du golfbanor som praktiskt taget har boendet på banan! Du bor nämligen bara 100 meter från första tee.

Paketet inkluderar övernattning ett våra charmigt inredda rum, golf hos Vingåkers Golfklubb som ligger precis bredvid hotellet, och middag i vår omtyckta restaurang. Tänk så härligt att efter en dag på golfbanan få koppla av i hotellets bastu eller njuta av en drink i trädgården!

Förläng din vistelse

Golfpaket Premium 2 dygn

Varför stanna en natt när man kan ta två?