Båsenbergas Långhelg

Varför bara ta en natt när man kan ta två? Två sköna dygn i Sörmlands skogar. En helg med gott om tid att ta vara på lugnet och alla möjligheter. Besök Vingåkers outlet, vandra i skogen, njut av en varm bastu, ett svalkande dopp i sjön och bara vara.

Båsenbergas Långhelg - en njutfylld weekend i Sörmland!

Stanna lite längre!

En hel helg av lyx. Välkomnas av ett glas champange med amüse, hembakt fika, välkomponerade middagar, sköna promenader och den harmoniska miljön. Sov gott i ett av våra naturnära rum och vakna upp till en härlig frukostbuffé.

Detta ingår:

Datum & pris:

fr. 3.295 kr/person

Paketet är tillgängligt för ankomst fredagar & lördagar. Gäller ej under julen.

förgyll din vistelse:

Unna dig en avkopplande behandling eller låt oss förbereda ditt rum med något gott till er ankomst.

En långhelg fylld av lyx - unna dig en hotellweekend i Sörmland

En hotellupplevelse att längta tillbaka till!

Båsenberga Hotell är ett mysigt hotell i hjärtat av Sörmland, med en naturskön plats som bjuder på lugn och ro. Hos oss hittar du den perfekta platsen för en avkopplande weekend, en romantisk utflykt eller en konferens med kollegor.

Vårt långhelg-paket på Båsenberga är det perfekta valet för en avkopplande och lyxig weekend i Sörmland! Paketet inkluderar två nätter i ett vackert och charmigt inrett rum, välkomstdrink, vällagade middagar och härliga frukostar i restaurangen. Under din vistelse kan du utforska de omgivande sevärdheterna i Sörmland, eller koppla av i hotellets vackra trädgård eller bastu. Boka Långhelg-paketet på Båsenberga Hotell och upplev en avkopplande och oförglömlig helg i en vacker miljö.

Till bokningen

Boosta kropp & själ

Unna dig en välgörande behandling

Vår behandlingsmeny är signerad Maria Åkerberg. Här finns något för alla, oavsett om du är ute efter att komma ner i varv, hudvård eller att hjälpa musklerna att slappna av.