Afterski med Ronachs Kapell

Dra på dig dansskorna, tagga dina vänner och gör dig redo för en afterski-upplevelse utöver det vanliga!
En kväll att minnas

Afterski på Båsenberga

Välkommen till årets mest hänförande After-ski fest på Båsenberga! Den 2 mars bjuder vi in dig till en oförglömlig kväll där glädje, dans och fantastisk musik kommer att sätta tonen för en minnesvärd afterski-upplevelse. Vi serverar kvällens middag från 18.00.

På scenen har vi nöjet att presentera Ronachs Kapell, ett band som garanterat kommer att få dansgolvet att vibrera. Med deras energifyllda framträdande och breda repertoar av välkända låtar är de mästare på att skapa en festlig atmosfär.

Vi ser fram emot en kväll där du inte bara får njuta av god dryck och underbar musik utan även skapa minnen tillsammans med vänner och nya bekantskaper. Vår after-ski kommer att vara fylld med skratt, svett och en hel del dans – helt enkelt en kväll du inte vill missa!

Så dra på dig dansskorna, tagga dina vänner och gör dig redo för en afterski-upplevelse utöver det vanliga. Vi ser fram emot att fira denna oförglömliga kväll tillsammans med dig på Båsenberga!

mer information och bokning

Afterski-paket

Afterski-paket med boende

Allt inkluderat! Boka Afterski-paketet med boende så ingår konsert med Ronachs Kapell, Afterski-middag, entré till relaxavdelningen, en god natts sömn i våra sköna sängar vår härliga frukostbuffé i lugn och ro.

Pris från 645 kr/person –  Billigare än taxi! 

Afterskipaket med middag

Bor du i närheten och sover hemma? Varmt välkommen till en kväll att minnas tillsammans med oss.

Inträde till Afterski kostar 140 kr/person , önskar du boka med middag inkluderat är priset 345 kr

Samla vänner, familj & kollegor

Välkommen med din bokning av mat och dryck!

På menyn finns personliga favoriter, klassiska rätter och spännande kombinationer.