golf_05

Vår aktuella festvåningsmeny

Vår festvåningsmeny kan beställas för sällskap över 30 personer i specialarrangemang såsom bröllopsfester. I övrigt så tillämpar vi våra förutbestämda weekendmenyer.

Förrätt

  • Båsenbergas toast Skagen serverad med löjrom, dillsallad samt vår granngårds lokalproducerade Julita rapsolja
  • Örtbakad torskkind med sås Beurre Blanc, färskriven pepparrot, fänkål och regnbågsrom
  • Confiterat ankbröst med en mousse på anklever, apelsingelé samt Båsenbergas fröknäcke

Varmrätt

  • Helstekt Hjortfilé med Savoykål, kantarellskum, rotfruktskaka, lingonchutney och rödvinssky
  • Oxfilé med potatis- och timjantimbal, äppelemulsion, sky på Calvados samt äppelchips
  • Smörbakad Hjälmar gös med potatispuré, elegant vitvinssås, citronmarinerad laxrom, säsongens primörer och krispigt brödflarn

Dessert

  • Limesorbet serverad med jordgubbscoulis samt pistagecrunch
  • Trefärgad chokladtryffel med björnbärssirap och färska bär
  • Rabarbersoppa med kardemummakräm och chokladmacaron