Vill du bli en del av vårt team?

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår anläggning och ge mänsklig värme. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service? Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi jobbar med många typer av arrangemang från bröllop, högtidsdagar, golf/weekendpaket  till konferensarrangemang. Vi värnar produktsäkerhet på en jämn och hög nivå samt om en lugn och harmonisk miljö som ständigt är i utveckling för att möta våra gästers högt ställda förväntningar.

Efter en lång och tråkig period med Covid19 känner vi nu att vi måste rusta upp bemanningen igen för att möta våra kunders förfrågningar. Det känns härligt att äntligen få börja växla upp. Drömmer du om att jobba på hotell? Tveka inte då att skicka in din ansökan och få en chans att förverkliga din dröm!

Lediga fasta tjänster

∼ Driftsledare Restaurang

Tjänsten är en arbetsledarroll i vår restaurang och bar. Du ska leda och fördela arbetet, schemalägga och planera bemanning, säkerställa matsalsarbetet med service och vårt koncept. Inspirera och utveckla medarbetarna, se till att satta rutiner och ordningsregler fungerar och vid behov utveckla nya lösningar. Du ser till att ett gott samarbete med andra avdelningar upprätthålls och utvecklas samt att du löpande ska kunna hålla i dryckesutbildning med nyanställda och efter behov med befintlig personal.

Vi ser att du är en drivande person med engagemang, kreativt sinne och med ansvarstagande och god överblicksförmåga. Du ska vara varm och mottagande både mot gäster och kollegor och vara en god människokännare. Din dagliga plats är i matsalen med service till våra gäster och målet är att alla på din avdelning ska bli så självständiga och proffsiga som du är. Du har sedan tidigare dryckeskompetens och besitter kompetens att utveckla vårt bar- och vinsortiment och medarbetarnas kunskaper. Ett gott utvecklat affärsmannaskap är en förutsättning och flexibilitet ett ledord.

Vi tänker att du sedan tidigare har jobbat som hovmästare eller likvärdigt under några år och vill hitta nya utmaningar och känner att du besitter de egenskaper vi beskriver. Driftsledaren ser vi i det dagliga arbetet i restaurangen dagtid och kvällstid vardagar och helger varierat.

Kontaktperson för din ansökan:
Maria Rundberg Hotellchef, maria@basenberga.se

∼ Receptionist/Servitör/servitris

Vi söker dig som vill jobba som servitör/servitris samt i vår reception och på vår konferensavdelning. Det är ett varierat arbete som kräver stor flexibilitet. I det dagliga arbetet i receptionen ingår förutom gästservice att behärska vårt bokningssystem med allt från bokningar, in/utcheckning till kundfaktureringar. På vår konferensavdelning är det pyssel och iordningställning med möblering till våra grupper. Restaurangarbetet innehåller att förbereda dukning, hantera drycker såväl vid bord som i bar, menypresentationer, planering, kassaarbete, hantera bufféer, tallriksservering, diskning och städning.

Du är som person öppen och utåtriktad har ett genuint intresse för service, mat och dryck Du har förmåga att ta initiativ, förmåga att jobba självständigt när det behövs och se helheter. Du är noggrann samt tar ansvar för ordning och reda och gillar att vara en del i ett teamarbete. Tillsammans med ägare och övriga avdelningar jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande och en upplevelse att minnas med service på toppnivå.

Vi ser att du som sökande har någon typ av erfarenhet från restaurang, hotell eller butiksarbete med viss administration, gärna med erfarenhet från ett bokningssystem och restaurang- eller butikskassa.

Tjänsten innefattar arbete varierat både dagtid, kvällstid och helg.

Kontaktperson för din ansökan:
Maria Rundberg Hotellchef, maria@basenberga.se

 

∼ Receptionist/Frukostvärd/Allt i allo

Vi söker dig som vill jobba som kombinerad receptionist, frukostvärd och vara behjälplig på vår internserviceavdelning med sysslor som städning och trädgårdsarbete. Det är ett varierat arbete som kräver stor flexibilitet och bred kunskap. I det dagliga arbetet i receptionen ingår förutom gästservice att behärska vårt bokningssystem med allt från bokningar, in/utcheckning till kundfaktureringar och arbete på vår konferensavdelning. Som frukostvärd jobbar du med framdukning av vår frukost, påfyllning och disk samt efterarbete. På internserviceavdelningen jobbar du med städ- och trädgårdsuppgifter.

Du är som person öppen och utåtriktad har ett genuint intresse för service och noggrannhet. Du har förmåga att ta initiativ, förmåga att jobba självständigt när det behövs och se helheter men också en förmåga att ta direktiv. Du tar ansvar för ordning och reda och gillar att vara en del i ett. Tillsammans med ägare, och avdelningsansvariga jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande, en upplevelse att minnas med service och kvalitet på toppnivå.

Vi ser att du som sökande har någon typ av erfarenhet från hotell eller administration, gärna med erfarenhet från ett bokningssystem och/eller restaurangarbete.

Tjänsten innefattar arbete varierade tider och helger.

Kontaktperson för din ansökan:
Maria Rundberg Hotellchef, maria@basenberga.se

 

∼ Allt i allo

Vi söker dig som vill arbeta i en kombinationstjänst med verkligen allt inom hotellet. Det är ett varierat jobb som kräver stor flexibilitet och viljan att hjälpa till överallt. I det dagliga arbetet ingår varierade sysslor på vår internserviceavdelning framförallt med vaktmästarsysslor, trädgårdsarbete och behjälplighet på vår städ avdelning men även disk- och köksassistentarbete kan förekomma. Tjänsten är helt ny och kommer att formas efterhand.

Du är som person öppen och utåtriktad har ett genuint intresse för service, renlighet, prydlighet och inte är rädd för att ta i. Du har förmåga att ta direktiv men samtidigt förmåga att jobba självständigt när det behövs och se helhet. Du är noggrann samt tar ansvar för ordning och reda och gillar att vara en del i ett team. Tillsammans med teamledare, ägare och övriga avdelningar jobbar du för att dina gäster ska få en härlig upplevelse att minnas en anläggning på toppnivå.

Vi ser gärna att du som sökande har någon typ av erfarenhet från liknande varierade arbetsuppgifter eller har ett genuint intresse att jobba i vår miljö.

Tjänsten innefattar arbete varierade tider och viss del av arbetstiden är förlagd till helg.

Kontaktperson för din ansökan:
Maria Rundberg Hotellchef, maria@basenberga.se

Extra vid behov tjänster

∼ Servitör/servitris

Vi söker dig som vill jobba som servitör/servitris hos oss extra vid behov och har ett genuint intresse för service, mat och dryck.

I arbetet ingår att förbereda dukning, hantera drycker såväl vid bord som i bar, menypresentationer, planering, kassaarbete, hantera bufféer, tallriksservering, diskning, städning och enklare receptionsarbete.

Du är som person öppen och utåtriktad, har förmåga att ta initiativ och se helheter samt tar ansvar för ordning och reda. Tillsammans med köket, receptionen och ägare jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande och en upplevelse på toppnivå.

Behovet är blandat dagtid, kvällstid och helger men framför allt kvällar och helger. Då arbetet innebär en hel del obekväm arbetstid och det inte finns någon offentlig kommunikation till oss förutsätter vi att du har körkort och tillgång till bil då vi ligger ute på landet.

Kontaktperson för din ansökning:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se

∼ Hotellstädare

Du är stark, smidig och uthållig och kan jobba metodiskt, har blick för detaljer och framför allt har höga krav själv på renlighet. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenska språket och klarar att göra dig förstådd och kan förstå en instruktion. Arbetet består av städning och bäddning av våra trevliga hotellrum och allmänna ytor. I arbetet ingår även skötsel av tvättstuga med linnetvätt.

Behovet är vardagar och helger efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för din ansökning:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se