Vill du bli en del av vårt team?

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår anläggning och ge mänsklig värme. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service? Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Lediga fasta tjänster

~ Driftsledare restaurang

Driftsledare i det dagliga arbetet i restaurangen dagtid och kvällstid vardagar och helger varierat. Du ska leda och fördela arbetet, utveckla matsalsarbetet med service och vårt koncept, inspirera och utveckla personalen, se till att satta rutiner och ordningsregler fungerar och vid behov utveckla nya lösningar. Du ser till att ett gott samarbete med andra avdelningar upprätthålls och utvecklas samt att du löpande ska kunna hålla i dryckesutbildning med nyanställda och efter behov med befintlig personal. Tjänsten är helt nytillsatt då vi befinner oss i ett expansivt skede och närmsta chef kommer att vara hotellchefen.

Vi ser att du är en drivande person med engagemang, kreativt sinne och med ansvarstagande och god överblicksförmåga. Du ska vara varm och mottagande både mot gäster och kollegor och vara en god människokännare. Din dagliga plats är i matsalen med servering till våra gäster och målet är att organisatoriskt jobba mot att alla i pesonalstyrkan ska bli så självständiga och proffsiga som du är. Du har sedan tidigare jobbat med vin och bardrycker och besitter kompetens att utveckla vårt bar- och vinsortiment och medarbetarna. Ett gott utvecklat affärs-mannaskap är en förutsättning. Vi tänker att du sedan tidigare har jobbat som hovmästare eller likvärdigt under några år och vill hitta nya utmaningar och känner att du besitter de egenskaper vi beskriver.

Arbetslivserfarenhet som hovmästare eller liknande är ett krav. Tjänsten är på heltid men lägre tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

Har du frågor om tjänsten eller känner att detta vore som klippt och skuret för dig kontakta Maria Rundberg, maria@basenberga.se, 070-6403401

 


Extra vid behov tjänster

∼ Servitör/servitris

Du har glimten i ögat och gillar att jobba med människor och knyta social kontakt och känner ett engagemang med ditt arbete. Du är snabb och rask, utstrålar ett lugn och gillar ett arbete med högt tempo där man ser resultat av att kollegors samverkan gör skillnad. Fullgod svenska är ett krav. Mycket utbildning kan vi ge på plats men serveringsvana eller vana från köksarbete är meriterande.  Arbetet innefattar allround klassisk servering där vi jobbar både med bufféer och bordsservering. Bararbete ingår i arbetsuppgifterna kvällstid samt enklare receptionsarbete. Vi serverar frukost, fika, lunch och middagar med hög ambition. I serveringsjobbet ingår diskarbete och omvårdnad av matsal och bar. Behovet är störst av resurs kvällstid och helger men även timmar dagtid kan erbjudas.

Extra arbete med varierad arbetstid efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

 

∼ Hotellstädare

Du är stark, smidig och uthållig och kan jobba metodiskt, har blick för detaljer och framför allt har höga krav själv på renlighet. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenska språket och klarar att göra dig förstådd och kan förstå en instruktion. Arbetet består av städning och bäddning av våra trevliga hotellrum och allmänna ytor. I arbetet ingår även skötsel av tvättstuga med linnetvätt.

Behovet är vardagar och helger efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för ansökningar:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se