Vill du bli en del av vårt team?

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår anläggning och ge mänsklig värme. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service? Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi jobbar med många typer av arrangemang från bröllop, högtidsdagar, golf/weekendpaket  till konferensarrangemang. Vi värnar produktsäkerhet på en jämn och hög nivå samt om en lugn och harmonisk miljö som ständigt är i utveckling för att möta våra gästers högt ställda förväntningar.

Lediga fasta tjänster

 

∼  Servitör/servitris

Vi söker 2 tjänster för dig som vill jobba som servitör/servitris hos oss. Du har ett genuint intresse för service, mat och dryck och kanske även lite vana från köksarbete. I det dagliga arbetet ingår att förbereda dukning, hantera drycker såväl vid bord som i bar, meny- och dryckespresentationer, planering, kassaarbete, hantera bufféer, diskning och städning.

I en av tjänsterna ingår även att laga frukost till hotellets gäster. Det innebär enklare uppgifter i köket samt servering.

Du är som person öppen och utåtriktad, har förmåga att ta initiativ och se helheter samt tar ansvar för ordning och reda. Gillar du ett arbete med fart och fläkt då är detta något för dig. Tillsammans med ägare och kollegor jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande och en upplevelse på toppnivå.

Tjänsten är heltid på 100%. Tjänsten innefattar både dagtid och kvällstid.

Ansökningar som inte motsvarar kvalifikationskraven kommer ej att besvaras.

Tillträde omgående och lön enligt kollektivavtal HRF.

Kontaktperson för din ansökning: Johanna Danielsson, johanna@basenberga.se

∼ Allt i allo restaurang och kök

Vi söker dig som har erfarenhet och vill jobba i restaurangbranschen i en kombinationstjänst med köksarbete, frukost & servering.

Du är som person öppen, utåtriktad och pålitlig samt har ett genuint intresse för service, mat och dryck. Du har förmåga att ta initiativ, förmåga att jobba självständigt när det behövs och se helheter men också en förmåga att ta direktiv. Du tar ansvar för ordning och reda och gillar att vara en del i ett team. Tillsammans med ägare, och avdelningsansvariga jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande, en upplevelse att minnas med service och kvalitet på toppnivå.

Vi ser att du som sökande har någon typ av erfarenhet från hotell med restaurang eller köksarbete och har du jobbat med frukost tidigare är det en merit.

Tjänsten innefattar arbete varierade tider, även kvällstid och helger och omfattar 90%. Tjänsten är ett vikariat t.om. 2022-12-18. Ansökningar som inte motsvarar kvalifikationskraven kommer inte att besvaras.

Kontaktperson för din ansökning:
Johanna Danielsson, johanna@basenberga.se

 

Extra vid behov tjänster

∼ Hotellstädare

Du är stark, smidig och uthållig och kan jobba metodiskt, har blick för detaljer och framför allt har höga krav själv på renlighet. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenska språket och klarar att göra dig förstådd och kan förstå en instruktion. Arbetet består av städning och bäddning av våra trevliga hotellrum och allmänna ytor. I arbetet ingår även skötsel av tvättstuga med linnetvätt.

Behovet är vardagar och helger efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för din ansökning:
Johanna Danielsson, johanna@basenberga.se