Vill du bli en del av vårt team?

Vi letar ständigt efter engagerade personer som vill vara med och utveckla vår anläggning och ge mänsklig värme. Drömmer du om att jobba i en härligt inspirerande miljö, har egen drivkraft och en inre energi, vill vara med och påverka och älskar att ge service? Att jobba hos oss innebär att ge mycket men också att få mycket tillbaka.

Vi jobbar med många typer av arrangemang från bröllop, högtidsdagar, golf/weekendpaket  till konferensarrangemang. Vi värnar produktsäkerhet på en jämn och hög nivå samt om en lugn och harmonisk miljö som ständigt är i utveckling för att möta våra gästers högt ställda förväntningar.

Efter en lång och tråkig period med Covid19 känner vi nu att vi måste rusta upp bemanningen igen för att möta våra kunders förfrågningar. Det känns härligt att äntligen få börja växla upp. Drömmer du om att jobba på hotell? Tveka inte då att skicka in din ansökan och få en chans att förverkliga din dröm!

Lediga fasta tjänster

∼ Ljust nu har vi inga lediga

Extra vid behov tjänster

∼ Servitör/servitris

Vi söker dig som vill jobba som servitör/servitris hos oss extra vid behov och har ett genuint intresse för service, mat och dryck.

I arbetet ingår att förbereda dukning, hantera drycker såväl vid bord som i bar, menypresentationer, planering, kassaarbete, hantera bufféer, tallriksservering, diskning, städning och enklare receptionsarbete.

Du är som person öppen och utåtriktad, har förmåga att ta initiativ och se helheter samt tar ansvar för ordning och reda. Tillsammans med köket, receptionen och ägare jobbar du för att dina gäster ska få ett härligt mottagande och en upplevelse på toppnivå.

Behovet är blandat dagtid, kvällstid och helger men framför allt kvällar och helger. Då arbetet innebär en hel del obekväm arbetstid och det inte finns någon offentlig kommunikation till oss förutsätter vi att du har körkort och tillgång till bil då vi ligger ute på landet.

Kontaktperson för din ansökning:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se

∼ Hotellstädare

Du är stark, smidig och uthållig och kan jobba metodiskt, har blick för detaljer och framför allt har höga krav själv på renlighet. Vi ser att du har grundläggande kunskaper i svenska språket och klarar att göra dig förstådd och kan förstå en instruktion. Arbetet består av städning och bäddning av våra trevliga hotellrum och allmänna ytor. I arbetet ingår även skötsel av tvättstuga med linnetvätt.

Behovet är vardagar och helger efter behov med timlön. Behovet varierar i säsonger men säsongen från augusti till december är behovet som störst. Lön enligt kollektivavtal.

Kontaktperson för din ansökning:
Maria Rundberg, maria@basenberga.se