Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten

Starkare tillsammans

Kvalitet och omsorg är viktiga ord för oss på anläggningen. Därför är vi t ex medlemmar i organisationen Svenska Möten som består av mer än 100 konferensanläggningar över hela Sverige. Alla medlemmar är klassificerade, Svanen märkta och utvalda för att de kan erbjuda de bästa förutsättningarna för möten och konferenser.

I dagsläget representerar organisationen cirka 25 procent av den totala mötesindustrin. Svenska Möten tar genom ett flertal projekt ett tydligt ansvar att driva branschens utveckling och ytterligare befästa sin position som ledande mötesstrateger.

Läs mer om vad det kan innebära för dig som kund och vilka de utvalda anläggningarna är på www.svenskamoten.se. Bokningsservice 0771-505 600.

Svenska Mötens sigill finns bara på av dom utvalda anläggningar.

Titta gärna på  denna korta introduktion av Svenska Möten om du inte känner oss sedan tidigare.

Dagens möten är inte alltid konventionella utan man möts på promenader och letar ytor och miljöer som kan trigga igång kreativitet. Det finns många möjligheter hos oss att konferera i okonventionella miljöer, t.ex i en av våra sjöbodar. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan föreslå. Vill du ha hjälp att strukturera ditt möte och få ytterligare idéer om mötesmodeller så hittar du mer uppslag på Svenska Mötens hemsida.

Vi kan även erbjuda deltagarhantering via vår bokningsservice på Svenska Möten, se vidare information i länken.