Konferens

Nära blir en fullträff i sörmlandsidyll

Nära är det till det mesta. Nära till tåget från storstaden, nära till skogens tystnad och nära till avkopplande upplevelser!

Historien om Båsenberga bär med sig en påminnelse om äkthet och jordnära förhållanden. Det står vi för fortfarande. Vi vill fylla ditt möte med omtanke och personlighet.
Den gemytligt avspända atmosfären möter du runt varje hörn, i varje vrå. Stämningen och det personliga mottagandet bidrar till maximal inspiration och största möjliga utbyte av din konferens. Vi står för kvalitet och omsorg i detaljer.

Våra möteslokaler är individuellt inredda och omsorgsfullt helrenoverade. Genomgående är dom ljusa, funktionella och effektiva i en harmonisk och gemytlig miljö med all modern teknik du behöver. Samtliga våra möteslokaler ligger praktiskt samlade i huvudhuset. Se förteckning.

Funderar ni på att samla alla  buss och bidra till ett klimatsmart resande och utnyttja av restiden på ett effektivt sätt. Vi samarbetar med bl.a. Larsson Buss i Örebro och Forssjö Buss utanför Katrineholm som du kommer i kontakt med via denna länk för offert. För priser och möjligheter kan ni även kontakta oss.

Våra konferenspaket

Helpensionspaket

Huvudlokal med fri tillgång till PC-kanon, vatten och frukt, för- och eftermiddagskaffe med kakbuffé eller smörgås, lunch med salladsbuffé, varmrätt med vegetariskt alternativ, lättöl/vatten samt kaffe & kaka, 4-rätters middag samt logi och frukostbuffé

Enkelrum 2 195 – 2 595 kr
Enkelrum deluxe 2 445 – 2 845 kr
Del i dubbelrum 1 895 – 2 195 kr
Del i dubbelrum deluxe 2 145 – 2 445 kr

Boka hos oss online

Dagkonferenspaket

Lokalhyra med fri tillgång till PC-kanon, vatten och frukt, för- och eftermiddagskaffe med kakbuffé eller smörgås, lunch med salladsbuffé, varmrätt, lättöl/vatten samt kaffe & kaka

555-655 kr per person

Övrigt

Grupprum exkl PC-kanon, per dag fr 1 067 kr

Aktiviteter – se uppslag under fliken Aktiv avkoppling

Ovan priserna är angivna exkl. moms. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Bokningsförfrågan

Skicka oss gärna en bokningsförfrågan på det arrangemang du funderar över.
Email: bokningen@basenberga.se